Annonce

Kylling Kiev

Panerede kyllingebryststykker med ricottafyld
Af
af Redaktion
Annonce

(2 pers.)
15 min. + 20 min. i ovnen

2 fed hvidløg
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket purløg
½ dl ricotta el. hytteost
2 store kyllingebryststykker uden ben el. skind
2 spsk. hakket persille
2 skiver daggammelt brød (krummen)
2 spsk. mel
1 æg
Salt og peber
Olie til stegning

Tilbehør
Dampede grønne bønner og grillede tomater


Rør ricotta med krydderurter, hvidløg og lidt salt og peber. Lav en lomme i hvert kødstykke og fyld ricottablandingen i.
Blend brød og persille til en grøn rasp. Vend kødet først i mel, så i sammenpisket æg og så i grøn rasp.
Steg det ca. 8 min. på hver side i olie, til det er gyldent.
Server med bønner og tomater.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv flere klassiske retter her...


Mere med kylling...
Persillestegt kylling med gratineret champignon
Kyllingebryst med tomat og spinat
Kyllingeburger med chilimayonnaise

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.