Lufttørret skinke med melonsalsa

En supernem og elegant forret eller frokostret, der smager af sommer og solskin
Af
af Redaktion

½ melon (galia eller netmelon)
1 rød chili
20 basilikumblade
1 mini hjertesalat
70 g lufttørret skinke
25 g revet parmesan

Befri melonen for skal og kerner og skær den i små tern. Hak chili og basilikum fint og bland det med melonternene. Del salaten i hele blade, skyl dem og dup dem tørre.
Læg salatbladene på et serveringsfad og læg en halv skive skinke på hvert blad. Kom en skefuld salsa på, pynt med revet parmesan og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Røget laks med spinatsalat
Jordbærsalat med avocado
Ærtesalat med krabber






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.