Frisk laksesalat med røget laks, æbler og wasabi

Salaten her er god både som frokostret eller som forret til en god middag. Sødmen fra æblet og syren fra citronen fungerer godt sammen med den fede laks.
Af
af Kristina Marckmann
Frisk laksesalat med røget laks og wasabi
10 min
4 personer
Laksesalat med æbler
200 g røget laks
1 bdt. dild
2 stængler bladselleri
1 æble
1 spsk. citronsaft
½ tsk. friskkværnet peber
4 skiver brød
1 spsk. wasabi (japansk peberrodspasta)

Fremgangsmåde

  1. Skær laksen ud i små tern og bland den med klippet dild og bladselleri skåret i tern.
  2. Skær æblet i små tern og bland dem med citronsaften.
  3. Vend æbleternene i laksen og krydr salaten med peber.
  4. Rist brødet, smør det med wasabi og fordel laksesalaten over brødet.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.