Kartofler med laks, muslinger og mormordressing

Skøn frokostret med god smag
Af
af Redaktion

(4 pers. frokostret)

400 g kogte, nye kartofler af fast type
200 g varmrøget laks
250 g frisk, småbladet spinat
1 dåse røgede muslinger (ca. 125 g)
Saft af ½ citron
Salt og peber
1 tsk. sukker
1½ dl piskefløde
Lidt frisk dild

Kog kartoflerne og afkøl dem. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Anret spinaten på bunden af et fad og læg skivede kartofler over. Pluk fisken i mindre stykker og læg på sammen med afdryppede, røgede muslinger. Pisk citronsaft, salt, peber, sukker og fløde sammen og hæld det over salaten og pynt med frisk dild. Giv brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv mere med kartofler...
Kartoffelmad med rygeost og tomat
Kartoffelmos med pocheret æg og torsk
Kartofler med tomatpesto, bønner og oliven
Kartoffelsalat med rygeostsauce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.