Spøgelseskartofler

(4 pers.)750 g kartofler50 g smør ½ dl madlavningsfløde2 æg1 tsk. groft salt1 knsp. peber8 skiver toastbrød1 spsk. solsikkekernerSkræl kartoflerne og
Af
af Redaktion

(4 pers.)

750 g kartofler
50 g smør
½ dl madlavningsfløde
2 æg
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
8 skiver toastbrød
1 spsk. solsikkekerner


Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem godt møre i vand uden salt. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og rør smør og madlavningsfløde i. Pisk æg i et ad gangen og smag til med salt og peber. Halver toastbrødet let på skrå og læg dem på en bageplade med bagepapir. Fordel kartoffelmosen over brødene, sæt to solsikkekerner på som øjne. Bag spøgelserne i 15 min. ved 200° til mosen er let gylden og brødet sprødt.

TIP
Spøgelseskartoflerne kan piftes lidt op ved at smøre brødene med oliventapanade eller pesto, før kartoffelmosen kommes på.

Opskrift: Kristina Miechels

Prøv også:
Forloren flagermus
Spindelvævsis

Eller det knap så uhyggelige:
Krydret siciliensk græskar
Græskarpasta
Cremet kylling med græskar

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.