Rørt tatar med cremet sauce

Franskinspireret tatar uden rå løg, men med en lækker sauce
Af
af Anne Skovgaard-Petersen, foto: Carina Krüger

Opskrift på rørt tatar med cremet sauce

(2 pers.)

200 g finthakket okse- el. kalvekød
2 spsk. jomfruolivenolie
1 æggeblomme, evt. pasturiseret
Salt
Rucola

Sauce
100 g mayonnaise
1 tsk. Worcestersauce
1-2 tsk. citronsaft
Kværnet peber
Salt
Evt. lidt vand

Tilbehør
Flute og grøn salat

Fremgangsmåde til rørt tatar med cremet sauce

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Smag mayonnaisen til med Worcestersauce, citronsaft, salt og peber og fortynd den evt. med lidt vand. Rør kødet blødt og lækkert med olivenolie, æggeblomme og salt og form 2, høje bøffer. Læg dem på rucola og øs saucen over. Servér med flutes og salat eller grønne asparges.

Når kødet til tatar og pariserbøf er helt friskhakket og med lav fedtprocent, bliver det meget lækkert.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.