Klassisk pariserbøf med kapers og peberrod

Hvis du kan 1 opskrift på Pariserbøf så er det denne.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Klassisk pariserbøf med kapers og peberrod
20 min
-1 personer

(1 pers.)
20 min.

1 skive sandwichbrød el. landbrød
100 g magert hakket oksekød
¼ hakket løg
1 tsk. kapers
15 g smør
1 æggeblomme
1 løgring
Friskhøvlet peberrod
2-3 syltede rødbedeskiver
Salt og peber

TIP

For at sikre, at æggeblommen er så god som muligt, skal du overholde kølekæden fra ægget er lagt, til du putter det i munden. Altså ikke noget med at lade ægget eller bøffen stå fremme, men hold ægget koldt hele tiden, så formerer evt. bakterier sig ikke.

Rist brødet. Ælt kødet med løg og kapers, form til en flad bøf og og drys med salt og peber. Læg bøffen på toasten og mas den let ned i brødet. Steg på kødsiden i smør i 4 min. og på brødsiden i 2 min. Stil den evt. i ovnen, hvis du vil sikre dig, at bøffen bliver mere stegt. Server med en rå løgring, en æggeblomme, høvlet peberrod og hakket, syltet rødbede.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med ovnstegte franske grønsager
Hakkebøf med "knust" kartoffelsalat
Hakkebøf med svampe

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.