Laksecarpaccio

God frokostret med laksefilet
Af
af Redaktion

( 4 pers.)

350-400 g laksefilet uden skind
2 spsk. presset citronsaft
4 spsk. jomfruolivenolie
Salt, kværnet peber
Snittet purløg
Salatblade
Flagesalt

Frys laksen 2 døgn.
Skær laksen i tynde skiver på tværs og fordel dem på 4 tallerkner. Bland citronsaft og olivenolie med lidt salt og hæld det over. Lad det stå i 5 min. Kværn peber over og drys med purløg og flagesalt.
Laksen er nemmest at skære tyndt, når den er halvfrosset.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Spis sammen med solsikkebrød.


Prøv flere lækre fiskeretter...
Laksesalat med ris, avocado og druer
Lakseruller med citroncreme
Salat med tun og rabarber


Se mange lækre retter til pinse her.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.