And stegt med spæde porrer

Middag med and og lækre grøntsager
Af
af Redaktion
And, gulerødder og spæde porrer - velsmag i en skøn kombination.
Annonce

And stegt med spæde porrer

(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

2 andebryst-fileter
Salt og peber
1 spsk. olie
2 dl appelsinsaft
1 bdt. tynde porrer
3 gulerødder i skiver
2 spsk. olivenolie
1 finthakket fed hvidløg
Salt og peber

Krydr andebrysterne med salt og peber og steg dem i olien ved høj varme i 1 min. på hver side. Hæld appelsinsaften ved og giv det et hurtigt opkog. Skyl porrerne, skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Vend porre og gulerødder i olie og hvidløg og krydr med salt og peber. Fordel grønsagerne i et ovnfast fad sammen med andebrysterne og hæld væden fra panden over. Fadet sættes i ovnen ved 200° i 25 min. Skær andebrysterne i skiver og server med kogte kartofler.

Madopskrift Kristina Marckmann

Flere opskrifter med fjerkræ...
And med fennikel
Kylling med oliven og braiserede bønner
Risgryde med kalkun

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.