Kålpølser med stuvet grønkål

Ugens klassiske ret
Af
af Redaktion

(4 pers.)
25 min.

8 kålpølser
600 g grønkål
2 spsk. smør
3 spsk. mel
3 dl mælk
Salt og peber

Tilbehør
Brunede kartofler, sennep og rødbeder

Kom kålpølserne i kogende vand, sluk for varmen og lad dem stå i gryden i 25 min. Skyl grønkålsbladene og kog dem i letsaltet vand i 8 min., hæld vandet fra og hak dem fint. Smelt smørret, rør melet i og tilsæt mælken under omrøring. Lad stuvningen koge et par min., tilsæt kålen, varm den igennem og smag til med salt og peber. Server med brunede kartofler, sennep og syltede rødbeder.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE KAGEDÅSER

Vidunderlig dåse med retro motiv. Uden tvivl et dekorativt indslag på køkkenbordet til te eller kaffe - eller bare fyldt med godter. Dåserne koster 119 kr. og kan købes i Familie Journals Shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Wraps med pølse
Osso Buco
Krydret gris på spid

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.