Kyllingefrikassé med asparges og gulerødder

Denne opskrift på kyllingefrikassé er rigtig forårsmad, der tryller solskin frem på selv den kedeligste gråvejrsdag.
Af
Af: af Kristina Marckmann
Kyllingefrikassé med asparges og gulerødder
Foto: Carina Krüger
Annonce
55 min
Kyllingefrikassé
800 g kyllingeover- og underlår
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
3 dl bouillon
400 g små, nye kartofler
200 g gulerødder
1 bdt. forårsløg
1 bdt. grønne asparges
1 dl fløde
Salt og peber
Citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i smørret.
  2. Drys melet over, tilsæt bouillonen og lad kyllingestykkerne simre 15 min.
  3. Halvér kartoflerne og skær gulerødderne i mundrette stykker.
  4. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad retten simre i yderligere 20 min.
  5. Skær forårsløg og asparges i mundrette stykker, tilsæt dem til kyllingen og de andre grøntsager og giv retten yderligere 3 min.
  6. Tilsæt fløden, smag til med lidt citronsaft, salt og peber og server med et godt stykke brød.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.