Fudge med nødder

Forkæl dine gæster med fantastisk fudge af mørk chokolade med drys af cashewnødder og flagesalt
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på fudge med nødder

(40 stk.)

1 ds. kondenseret mælk (395 g)
120 g smør
175 g sukker
100 g saltede cashewnødder
150 g mørk chokolade
Evt. flagesalt

Sådan laver du fudge med nødder

Smelt den kondenserede mælk sammen med smør og sukker i en gryde over svag varme under omrøring, til sukkeret er opløst. Kog videre ved jævn varme i 15 min. under konstant omrøring, til massen bliver tyk og gylden. Hak nødderne, vend dem i massen og kom dem i en firkantet form foret med bagepapir og stil den på køl i mindst 4 timer. Vend fudgen ud på et skærebræt og skær den i mindre stykker. Smelt chokoladen over vandbad, overtræk stykkerne med chokolade og drys med cashewnødder eller flagesalt.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.