Parmesankurve

Fine til forretten med fyld af eget valg
Af
af Redaktion

(4 stk.)

Beregn ca. 2 spsk. friskrevet parmesan eller grana til hver.

Varm en lille pande med en lille smule olie til den første kurv.
Fordel osten i et tyndt lag.
Lad det stå ved mellemvarme, til osten er smeltet gylden og hænger sammen.
Tag osten af med paletkniv og læg den over et omvendt glas, så der dannes en kurv.

TIP

  • Parmesanen skal være friskrevet, ellers hænger den ikke sammen. Parmesan i poser er for tør.

Brug kurvene som emballage til snittet salat, fast svampestuvning, smørsauterede grønsager i små stykker eller dampet spinat.
Kurvene fyldes kort tid inden serveringen, ellers bliver de bløde.
Uden fyld kan kurvene holde sig et par dage, men de skal ikke i dåse.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Indbagt pizza med grønt
Wraps med røget laks
Tarteletter med avocado og rejer

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.