Cheesecake i glas med vanilje, mango og hindbær

Så bliver det ikke meget nemmere at servere cheesecake! Denne version er frisk med smag af mange og hindbær.
Af
af All Over Press

(4 pers.)

20 min
4 personer
Cheestecake
250 g ricotta
1 vaniljestang
8 Digestive-kiks
Frugtsalat
1 mango
200 g hindbær
2 spsk. flydende honning
Pynt
Citronmelisse

Tip

Du kan evt. bruge frosne mangotern og tilberede dem efter anvisningen på pakken.

Fremgangsmåde til cheesecake i glas

  1. Skræl mangoen og skær den i tern.
  2. Bland mangotern og hindbær med honningen.
  3. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og rør dem i ricottaen.
  4. Knus kiksene og læg dem lagvis med frugt og ostecreme i 4 glas.
  5. Pynt med citronmelisse.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.