(Ca. 70 stk.)
125 g smør
125 g flormelis
1 æggehvide
100 g grofthakket chokolade
2 spsk. vand
225 g mel
½ tsk. hjortetaksalt
25 g smuttede finthakkede mandler
Rør smør og flormelis godt og rør æggehvide og chokolade i. Bland mel og hjortetaksalt og vend det i dejen sammen med mandlerne. Ælt dejen sammen og tril den i 2 stænger. Pak dem i alufolie og læg dem i køleskab til næste dag. Skær stængerne i tynde skiver og læg dem på plade med bagepapir. Bages på midterrillen ved 200° 7-8 min.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Luksus jødekager
Sprøde hjerter
Brunkager
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)