Kakaokage med kokoslåg
550 g sukker
6 æg
300 g mel
75 g kakao
250 g smeltet smør
Kokoslåg
75 g smeltet smør
2 dl piskefløde
120 g sukker
1 dl mørk sirup
200 g kokos
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Pisk sukker og æg hvidt, og bland mel og kakao. Rør melblandingen i skiftevis med det smeltede smør og hæld dejen i en 25 x 30 cm bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen ved 200° i 35 min. Rør alle ingredienserne til kokoslåget sammen. Fordel forsigtigt kokosmassen over den varme kage og bag den i yderligere 25 min. ved 180°.
Bageopskrift: Anne Marie Mellquist
Find flere opskrifter her...
Mokkastykker
Brownie
Mørk chokoladekage
med appelsin
Chokoladekager
med flødeost
Find endnu flere lækre chokoladekager her...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)