Karamelkager

Disse hurtige karamelkager er et rigtig godt alternativ til de klassiske julesmåkager og så er de virkelig nemme at lave.
Af
af Helle Brønnum Carlsen. Foto: Carina Krüger
runde karamelkager med peanuts
(12 stk.)

Det skal du bruge til karamelkager:

150 g hvedemel 60 g smør 40 g flormelis 40 g peanuts 1 æggeblomme Fyld: 1 glas dulce de leche el. andet smørbart chokolade/ karamelpålæg 40 g peanuts Prøv også: Blomme- karamelkager

Sådan laver du karamelkagerne

Hak smør og hvedemel sammen. Tilsæt flormelis og hakkede peanuts. Saml dejen med æggeblomme og lidt vand. Tril dejen til en pølse og lad den hvile koldt. Skær den ud i 3-4 mm tykke skiver og bag dem ved 200º i 10 min., til de er sprøde. Afkøl på en bagerist. Smør dulce de leche på halvdelen af kagerne og læg dem sammen. Hak de sidste peanuts og tril kanten heri. Kan bages uger i forvejen og bare lægges sammen samme dag. Mangler du stadig lidt inspiration til julekonfekten? Så tag et kig i galleriet nedenunder, her har vi nemlig samlet en masse gode opskrifter på konfekt og knas
Lav konfekt og knas til jul

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.