Kokoscookies

Dejlig julesmåkage med fyld af gojibær og korender
Af
af Redaktionen

(Ca. 75 stk.)

1 vaniljestang

300 g hvedemel

75 g kokosmel

1 tsk. bagepulver

200 g smør

125 g sukker

1 æg

40 g gojibær

25 g korender el. små rosiner

Skrab kornene ud af vaniljestangen. Bland mel, kokosmel og bagepulver. Ælt vaniljekorn, melblanding, smør, sukker og æg sammen. Bland gojibær og korender i dejen. Tril ca. 75 små kugler af dejen og læg dem på plader med bagepapir. Tryk kagerne let flade med en gaffel. Bag kagerne ved 200˚ i ca. 10 min., til de er gyldenbrune og gennembagte. Lad kagerne køle helt af og opbevar dem i lufttætte kagedåser.

Prøv også: Sprøde birkessmåkager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.