Opskrifter
Mad på Badehotellet: Romfromage
Fredag, 6. januar 2017af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Når middagen på Badehoetellet er vel overstået, så trænger man til lidt sødt - må vi byde på en romfromage?

(4 personer)
Ingredienser til romfromage
4 blade husblas
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
½ dl rom
2 dl piskefløde
Vild med romfromage? Prøv også den smagfulde citronfromage
Sådan tilbereder du romfromage
Sæt husblassen i blød i koldt vand.
Rør æggeblommer og sukker godt i en gryde og tilsæt rommen.
Opvarm æggemassen under kraftig piskning, til den begynder at jævne.
Tag gryden af varmen, rør husblassen i og lad den køle. Pisk fløden og bland den i æggemassen.
Hæld fromagen i 4 portionsskåle og stil den på køl. Servér fromagen pyntet med lidt flødeskum og en god dessertvin.