Opskrifter

Mad på Badehotellet: Romfromage

Fredag, 6. januar 2017af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Når middagen på Badehoetellet er vel overstået, så trænger man til lidt sødt - må vi byde på en romfromage?

(4 personer)

Ingredienser til romfromage

4 blade husblas
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
½ dl rom
2 dl piskefløde

Vild med romfromage? Prøv også den smagfulde citronfromage

Sådan tilbereder du romfromage

Sæt husblassen i blød i koldt vand.

Rør æggeblommer og sukker godt i en gryde og tilsæt rommen.

Opvarm æggemassen under kraftig piskning, til den begynder at jævne.

Tag gryden af varmen, rør husblassen i og lad den køle. Pisk fløden og bland den i æggemassen.

Hæld fromagen i 4 portionsskåle og stil den på køl. Servér fromagen pyntet med lidt flødeskum og en god dessertvin.

Se alle vores skønne opskrifter på retter, som passer perfekt til en ferie på badehotellet