Muffins med hindbær og citroncreme

Uhm! Hjemmebagte muffins er altid en sikker vinder på kagebordet. Disse er med hindbær og serveres med en dejlig citroncreme.
Af
af All Over Press, Foto: Carina Krüger
muffins med hindbær
(12 stk.)

Det skal du bruge til muffins med hindbær og citroncreme:

75 g smør el. margarine ½ dl mælk 2 æg 125 g sukker 150 hvedemel 1½ tsk. bagepulver 2 tsk. vaniljesukker 2 dl hindbær Citroncreme: 2 æggeblommer ½ dl piskefløde 40 g sukker 1 usprøjtet citron 1 spsk. smør Prøv også: Muffins med æbler

Sådan laver du muffins med hindbær og citroncreme

Citroncreme: Kog forsigtigt æggeblommer, piskefløde, sukker og 1 spsk. citronsaft op under omrøring, til det begynder at tykne. Tag gryden af varmen og lad cremen køle lidt af, inden smørret og 1 tsk. finrevet citronskal røres i. Smelt smørret, rør mælken i og lad det køle lidt af. Muffins: Pisk æg og sukker til en luftig masse. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker. Kom skiftevis melet og mælkeblandingen i æggene. Fordel dejen i 12 muffinsforme, sæt evt. 2 forme ind i hinanden, så de holder formen. Fordel citroncreme og hindbær på kagerne og bag dem ved 200º i ca. 15 min. Prøv også: Citrontærte

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.