Nem nøddekage i springform med hasselnødder og ingefær
Denne nødekage er en dejlig kage, der kan spises til dessert eller nydes til eftermiddagskaffen. Den er nem at lave og elsket af de fleste!
Af
af Helle Brønnum Carlsen

1 t og 40 min
10 personer
Nøddekage med hasselnødder
200 g hasselnødder
100 g syltet ingefær
3 æg
200 g sukker
6 spsk. olivenolie
100 g smør
50 g polenta
50 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Tilbehør
Vaniljeis
Fremgangsmåde
- Blend nødder og ingefær.
- Pisk æg og sukker i 10 min. til en meget luftigt masse.
- Smelt smørret og rør ingefær, smør, olie og nødder i æggemassen.
- Sigt mel og bagepulver over og fold det i sammen med polenta.
- Kom dejen i en smurt og foret springform.
- Bag kagen 1½ time ved 175° og afkøl langsomt i formen.

Dessert & Kage
Lækker og cremet hindbær-cheesecake i bradepande

Dessert & Kage