Nem og frisk appelsinsandkage til kaffebordet
Den skønneste appelsinsandkage til kaffebordet. Sandkagen er pyntet med glasur og kandiseret appelsinskal.
Af
af Kristina Marckmann

1 t og 15 min
1 stk
Appelsinsandkage
300 g smør
300 g sukker
4 æg
300 g mel
1 tsk. bagepulver
2 usprøjtede appelsiner
100 g flormelis
Evt. kandiseret appelsinskal til pynt
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen.
- Bland mel, bagepulver og revet skal fra appelsinerne og rør det i dejen.
- Kom dejen i en smurt randform og bag den ved 200° i 60 min.
- Pres saften af appelsinerne, rør en glasur af 1½ spsk. appelsinsaft og flormelis og hæld resten af appelsinsaften over den varme kage lidt efter lidt.
- Lad kagen blive helt kold, vend den ud på et fad og pynt den med glasur og evt. kandiseret appelsinskal.

Opskrifter
Krydderkage med appelsincreme

Dessert & Kage