Nougatblommer på grillen

Fine og festlige små desserter
Af
af Redaktion

(4 pers.)

6 store blommer
50 g blød nougat
2 spsk. Cointreau el. anden orangelikør
150 g kransekagemasse (Odense)

Tilbehør
Vaniljeis el. flødeskum


Halver blommerne, fjern stenen og læg blommerne i foliebakke. Skær nougaten i 12 stykker og læg dem i hullet fra stenen. Dryp med Cointreau og sprøjt kransekagemasse hen over, så nougaten er dækket. Grill blommerne ved indirekte varme under låg i ca. 15 min., til de er bløde, og kransekagemassen er gylden.

Dessertopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre desserter...
Sneæg med vaniljecreme og blåbær
Bagt vaniljefrugt med kokoscreme
Glaserede æbler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.