Orange-chokoladekage

Der har desværre sneget sig en fejl ind i opskriften på orange-chokoladekagen i denne uges tillæg. Her får I den rigtige opskrift. Vi beklager fejlen.
Af
af Redaktionen
Foto: Carina Krüger
1 t
Ingredienser til orange-chokoladekage
175 g sukker
2 æg
1 usprøjtet appelsin
150 g mel
3 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
1 dl mælk
200 g blødt smør

Fremgangsmåde til orange-chokoladekage

Pisk sukker og æg godt.

Riv appelsinskallen fint og rør den i æggene sammen med mel, kakao, bagepulver og mælk.

Del smørret i små klumper og rør dem i til sidst.

Hæld dejen i en form på ca. 1½ l.

Bag kagen ca. 1 time ved 175° på nederste rille.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Andre opskrifter med chokolade:

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.