Rabarberhjerter

Fine, hjerteformede kager, der smager helt fortryllende
Af
af Redaktion

150 g rabarber
2 spsk. sukker
130 g mel
1 spsk. kakao
25 g flormelis
100 g smør
1 spsk. yoghurt
2 æg
65 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
1½ dl piskefløde


Skær rabarberne i 2 mm tykke skiver og bland dem med sukkeret. Bland mel, kakao og flormelis og smuldr smørret heri. Saml dejen med yoghurten og lad den hvile koldt i mindst 30 min. Rul dejen ud og beklæd 10 mini-hjerteforme (el. muffinsforme) med dejen. Fyld de beklædte forme halvt op med rabarber. Pisk æg, sukker og vanilje skummende og rør fløden i. Hæld æggeblandingen over rabarberne og bag kagerne ved 180° i 25 min., til cremen er stivnet.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Mere med rabarber...
Rabarberkage med marcipan
Koldskål med rabarber-jordbærkompot
Rødgrød med fløde

16 fristende opskrifter med rabarber og jordbær

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.