Opskrifter

Rosen-sukker

Mandag, 12. august 2013af Redaktion
Lav dit eget rosensukker til drys på kager eller som et ekstra pift i teen

Ingredienser til rosen-sukker

25 g rosenblade (2 dl)
250 g rørsukker


Er du vild med de populære muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal


Fremgangsmåde

Blend sukker og rosenblade og spred blandingen ud på en plade med bagepapir. Tør sukkeret i ovnen ved 75° i 30 min. og kom det på rene glas.


Opskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Hjemmelavet kagepynt
Hindbær-jordbærsmør


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)