Sprøde julestænger

Brune småkager til kaffen
Af
af Redaktion

(170 stk.)

175 g brun farin
2 tsk. natron
1 spsk. stødt ingefær
1 spsk. kanel
150 g blødt smør
Saft og revet skal af ½ usprøjtet citron
225 g mørk sirup
500 g mel

Bland farin, natron, ingefær og kanel og rør smørret i. Tilsæt citronskal og saft sammen med siruppen og rør blandingen ensartet. Tilsæt melet lidt ad gangen, ælt dejen godt igennem og lad den hvile på køl i 2-3 timer. Kom dejen i en kagesprøjte med en plade med et rektangel-hulmønster. Skær dejstængerne 5 cm lange og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne ved 175° i 10 min. og lad dem afkøle på en bagerist.

Opskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Pebernødder
Jødekager
Ingefærkager

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.