Svampet sandkage med æblestykker og kanel
Dene sandkage er dejlig svampet og lækker, og så er den fyldt med knasende æblestykker og krydret med kanel.
Af
af Kristina Marckmann

Svampet sandkage med æblestykker og kanel
Foto: Carina Krüger
Annonce
1 t og 15 min
1 stk
Sandkage med æble og kanel
200 g sukker
1½ tsk. vaniljesukker
120 blødt smør
2 æg
1½ tsk. bagepulver
175 g hvedemel
1 dl mælk
1 æble
1 spsk. kanel
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde
- Rør sukker, vaniljesukker og smør sammen og pisk æggene i et ad gangen.
- Bland bagepulver og mel, rør det i skiftevis med mælken og kom dejen i en smurt sandkageform.
- Skyl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde både.
- Bland æblebådene med kanel og sukker og stik dem lidt ned i dejen.
- Bag kagen ved 180° i 60 min. og servér.

Dessert & Kage
Lækker og saftig æblekage med kokos og kanel

Dessert & Kage
Kanelsmåkager med ingefær og mørk sirup
Annonce








