Svampet sandkage med æblestykker og kanel
Dene sandkage er dejlig svampet og lækker, og så er den fyldt med knasende æblestykker og krydret med kanel.
Af
af Kristina Marckmann

1 t og 15 min
1 stk
Sandkage med æble og kanel
200 g sukker
1½ tsk. vaniljesukker
120 blødt smør
2 æg
1½ tsk. bagepulver
175 g hvedemel
1 dl mælk
1 æble
1 spsk. kanel
1 spsk. sukker
Fremgangsmåde
- Rør sukker, vaniljesukker og smør sammen og pisk æggene i et ad gangen.
- Bland bagepulver og mel, rør det i skiftevis med mælken og kom dejen i en smurt sandkageform.
- Skyl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde både.
- Bland æblebådene med kanel og sukker og stik dem lidt ned i dejen.
- Bag kagen ved 180° i 60 min. og servér.

Dessert & Kage
Lækker og saftig æblekage med kokos og kanel

Dessert & Kage