Svampet sandkage med æblestykker og kanel

Dene sandkage er dejlig svampet og lækker, og så er den fyldt med knasende æblestykker og krydret med kanel.
Af
af Kristina Marckmann
Svampet sandkage med æblestykker og kanel
1 t og 15 min
1 stk
Sandkage med æble og kanel
200 g sukker
1½ tsk. vaniljesukker
120 blødt smør
2 æg
1½ tsk. bagepulver
175 g hvedemel
1 dl mælk
1 æble
1 spsk. kanel
1 spsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Rør sukker, vaniljesukker og smør sammen og pisk æggene i et ad gangen.
  2. Bland bagepulver og mel, rør det i skiftevis med mælken og kom dejen i en smurt sandkageform.
  3. Skyl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde både.
  4. Bland æblebådene med kanel og sukker og stik dem lidt ned i dejen.
  5. Bag kagen ved 180° i 60 min. og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.