Trines jordbærcrumble
Ingredienser til jordbærcrumble
(3-4 pers.)
Dej
50 g mel
2 spsk. sukker
30 g havregryn
50 g smør
Fyld
250 g jordbær
30 g sukker
1 tsk. kartoffelmel
½ tsk. stødt
ingefær
50 g hasselnødder
Tilbehør
Vaniljeis
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Fremgangsmåde til jordbærcrumble
Bland mel, havregryn og sukker og smuldr smørret i til en grynet masse. Rens jordbærrene og vend dem med sukker, kartoffelmel og ingefær. Kom dem i små, smurte skåle, drys med halvdelen af nødderne og kom dejen over i små klumper. Drys med de sidste nødder og sæt skålene i ovnen ved 225º i 20 min. Servér kagerne lune med kugler af vaniljeis.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere søde jordbær
Jordbær-marengs-
roulade
Chokoladeis med
lakridsmarengs og
jordbær
Jordbærgrød
Jordbærkage med
lemoncurd
Jordbærmakroner
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)