Yasmins chokolademousse

Prøv en lækker chokolademousse med chili - inspireret fra Caribiens køkken
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger

Opskrift på chokolademousse

(4 pers.)

4 pasteuriserede æg
4 spsk. sukker
1 rød chili
160 g mørk chokolade

Pynt
Frisk rød chili og citronmelisse

Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne med den ene spsk. sukker, til de er luftige og lyse. Rens og hak chilien fint og pisk de små stykker chili i æggesnapsen. Smag dog lige på chilien først, om den er meget stærk. Pisk æggehviderne halvstive og tilsæt resten af sukkeret og pisk dem glatte og stive. Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle lidt af. Rør den i æggeblommerne, fold hviderne i og hæld moussen på glas. Servér koldt.

TIP: Tilsæt lidt mynteolie, appelsinskal eller lidt citrus - det gør moussen lidt friskere.

Bag lækre chokoladekager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.