Blomkålssalat med salatost

En dejlig grøn salat
Af
af Redaktion
Annonce

(4 pers.)

1 blomkålshoved
10-12 cherrytomater
1 håndfuld grovhakket persille
2 forårsløg

Dressing
½ dl jomfruolivenolie
1 spsk. vineddike
Revet skal af 1½, usprøjtet citron
Salt, groftkværnet peber
2 spsk. ristede sesamfrø
75-100 g Taverna kryddermarineret salatost

Del blomkålen i små buketter og kog dem lige akkurat møre i letsaltet vand 3-4 min. Lad dem dryppe af i sigte og hæld dem i en skål. Halver tomaterne og snit forårsløgene fint. Vend det med blomkål og persille. Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og bland det. Drys sesamfrø og smuldret fetaost over lige inden serveringen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Lun jordskoksalat
Kalkunsalat med smag
Baconsalat med croutoner




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.