Festlige hapsere med hellefisk

Festlige hapsere eller appetitvækkere med hakket hellefisk på tre forskellige måder
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på hapsere med fisk

(6 pers.)

18 mini krustader
75 g røget hellefisk
2 spsk. flødeost
1 bdt. dild
½ rødløg
2 spsk. cremefraiche
50 g kaviar
75 g rejer i lage
2 spsk. hvidløgsost
Citron

Sådan laver du hapserne

Hak hellefisken fint og rør den med flødeost og 1 spsk. klippet dild. Kom blandingen i en sprøjtepose og stil den på køl, til det skal anrettes.

Hak rødløget fint og stil også det på køl.

Sæt en top af hellefisken i 6 af krustaderne og pynt med dild. Fordel cremefraiche, kaviar og rødløg i 6 andre krustader, og hvidløgsost, rejer og lidt af en citronskive i de sidste 6 og servér.

Lækre hapsere til nytår

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.