(4 pers.)
4 store, ikke for tynde skiver groft landbrød
250 g Taverna-grillost el. halloumiost
2 spsk. olivenolie
1 rødløg
2 store tomater
1 fersken
2 spsk. vineddike
3 spsk. olivenolie
1 spsk. (timian)honning
1 lille håndfuld snittet citronverbena el. -melisse
1 håndfuld små salatblade
Salt og chilipeber
Skær osten i ½ cm tykke skiver. Pensl brød og ost med olivenolie og grill det ca. 1 min på hver side. Skær løg og tomater i skiver. Flæk fersknen, tag stenen ud og skær den i tynde skiver. Bland vineddike, olie, honning og citronverbena. Læg salatblade, ost, rødløg, tomater og fersken på brødene. Dryp dressingen over og krydr med salt og chilipeber.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Kartoffelsuppe med friske krydderurter
Kold urtesauce
Mozzarellaklemme