Opskrifter

Hapser med rejer og røg

Tirsdag, 14. maj 2013af Redaktion
En skøn kombination af let saltede rejer og en blød smag af røg samlet i en sprød skal.

Ingredienser til hapser med rejer og røg

4 radiser
50 g rygeost
1 bdt. brøndkarse
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
Salt og peber
100 g rejer
16 små krustader
Karse

Fremgangsmåde

Skær radiserne i helt tynde skiver på et mandolinjern og læg dem i iskoldt vand i 10 min. Stil radiserne til afdrypning i en sigte og rør rygeosten med hakket brøndkarse og citronskal og smag til med salt og peber. Kom lidt rygeostecreme, et par rejer og radiseskiver i hver krustade, pynt med klippet karse og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pirog med spinat, kartoffel og feta
Ovnbagte asparges


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)