Hjemmelavet creamelikør med pebermyntesmag
Denne creamelikør med pebermyntesmag, er rigtig ”tøse–avec”, der kan sætte det helt rigtige punktum på en hvilken som helst middag.
Af
af Kristina Marckmann

10 min
Creamelikør med pebermyntesmag
2½ dl piskefløde
50 g mørk chokolade
2 tsk. frysetørret kaffe
4 dl kondenseret mælk
4 dl irsk whisky
½ tsk. vaniljeessens
½ tsk. pebermynteessens
Fremgangsmåde
- Varm piskefløden op med chokoladen og rør kaffen i.
- Blend chokoladefløden med kondenseret mælk, whisky, vanilje og pebermynteessens.
- Hæld likøren på en skoldet flaske og opbevar den på køl.
- Ryst flasken, inden likøren servers med isterninger.

Forretter & Tilbehør
Kirsebærlikør

Dessert & Kage