Hjemmelavet creamelikør med pebermyntesmag

Denne creamelikør med pebermyntesmag, er rigtig ”tøse–avec”, der kan sætte det helt rigtige punktum på en hvilken som helst middag.
Af
af Kristina Marckmann
Hjemmelavet creamelikør med pebermyntesmag
10 min
Creamelikør med pebermyntesmag
2½ dl piskefløde
50 g mørk chokolade
2 tsk. frysetørret kaffe
4 dl kondenseret mælk
4 dl irsk whisky
½ tsk. vaniljeessens
½ tsk. pebermynteessens

Fremgangsmåde

  1. Varm piskefløden op med chokoladen og rør kaffen i.
  2. Blend chokoladefløden med kondenseret mælk, whisky, vanilje og pebermynteessens.
  3. Hæld likøren på en skoldet flaske og opbevar den på køl.
  4. Ryst flasken, inden likøren servers med isterninger.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.