Hvid gazpacho med druer og sprød chorizo
Denne hvide gazpacho indeholder blandt andet grønne druer, hvidløg og mandler og serveres med chorizo på toppen.
Af
Af: af Gitte Heidi Rasmussen.

Hvid gazpacho med druer og sprød chorizo
Annonce
10 min
2 personer
Hvid gazpacho
1 skive brød
400 g grønne, stenfri druer
1 fed knust hvidløg
1 salatløg
1 agurk
50 g mandler
2 dl kold grøntsagsbouillon
1-2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. sherry vineddike el. anden vineddike
Salt og peber
1 skoleagurk
6 skiver chorizo
Fremgangsmåde
- Kom brød og druer i en blender sammen med hvidløg, løg, agurk og mandler.
- Hæld bouillon over og blend til en cremet suppe.
- Justér konsistensen med ekstra bouillon og smag til med olivenolie, vineddike, salt og peber.
- Sæt den i køleskabet til servering.
- Skær agurken i små tern og krydr med salt og peber.
- Steg chorizoen sprød på panden ved middel varme.
- Servér suppen med agurk og chorizo på toppen.

Hovedretter| Galleri
Nytårsmenu: Tapas, snacks og forretter til nytår

Forretter & Tilbehør
Sommerlig forret: Gazpacho med vandmelon
Annonce








