Hvid gazpacho med druer og sprød chorizo
Denne hvide gazpacho indeholder blandt andet grønne druer, hvidløg og mandler og serveres med chorizo på toppen.
Af
af Gitte Heidi Rasmussen.

10 min
2 personer
Hvid gazpacho
1 skive brød
400 g grønne, stenfri druer
1 fed knust hvidløg
1 salatløg
1 agurk
50 g mandler
2 dl kold grøntsagsbouillon
1-2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. sherry vineddike el. anden vineddike
Salt og peber
1 skoleagurk
6 skiver chorizo
Fremgangsmåde
- Kom brød og druer i en blender sammen med hvidløg, løg, agurk og mandler.
- Hæld bouillon over og blend til en cremet suppe.
- Justér konsistensen med ekstra bouillon og smag til med olivenolie, vineddike, salt og peber.
- Sæt den i køleskabet til servering.
- Skær agurken i små tern og krydr med salt og peber.
- Steg chorizoen sprød på panden ved middel varme.
- Servér suppen med agurk og chorizo på toppen.

Hovedretter| Galleri
Nytårsmenu: Tapas, snacks og forretter til nytår

Forretter & Tilbehør