Hybenrose-saft

Den skønneste saft, der kan laves, så længe hybenroserne blomstrer. Lav evt. en stor portion og frys den ned.
Af
af Redaktion

Ingredienser til hybenrose-saft

300 g hybenroseblade (3 l)
250 g sukker
1 usprøjtet lime
30 g vinsyre
1 l vand


Fremgangsmåde til hybenrose-saft

Kom rosenbladene i en stor skål sammen med sukker, limeskiver og vinsyre. Hæld vandet ved, dæk skålen godt til og lad den trække på køl i 5 dage, rør dagligt i blandingen. Sigt saften og kom den på skoldede flasker. Bland saften med vand eller hvidvin og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Hybenkompot
Hyben-muffins


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.