Opskrifter

Jordskokker med stenbiderrogn

Lørdag, 3. marts 2012af Redaktion
Stenbiderrogn er tegn på, at foråret er på trapperne. I de øvrige skandinaviske lande spises andre former for rogn, men stenbiderrogn hører til i vores farvande. Vi spiser den på brød og blinis, men den er også god med grønsager

(4 pers.)

400 g jordskokker
200 g renset stenbiderrogn
1 lille rødløg
3-4 spsk. cremefraiche
Kørvel el. dild

Skræl jordskokkerne, skær dem i ½ cm tykke skiver og læg dem i en gryde med lidt vand, ½ tsk. salt og 1 spsk. citronsaft. Kog dem 3-4 min., til de er møre med lidt bid og lad dem dryppe af i en sigte. Anret skiverne portionsvis med rogn, hakket rødløg, cremefraiche og kørvel eller dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere stenbiderrogn...