Opskrifter

Gyldne dråber

Mandag, 11. april 2011af Redaktion
En lækker snaps, der passer godt til det traditionelle, kolde påskebord. Den er både frisk og let i smagen

1 usprøjtet citron
1 usprøjtet appelsin
1 vaniljestang
4 stilke citronmelisse
2 spsk. mørk rørsukker
4 dl smagsneutral snaps el. vodka (f.eks. Brøndum, Blå Aalborg)

Skær citronerne i både og riv appelsinskallen i strimler. Flæk vaniljestangen og kom den i et skoldet glas eller flaske sammen med citronbåde, appelsinskal, citronmelisse og rørsukker. Hæld snapsen over, luk til og lad den trække i mindst 14 dage.

Opskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Påskesnaps
Blommesnaps med anis
Irish cream - en whiskylikør

Få masser af inspiration til fint påskehåndarbejde her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)