Kom jordbær i salaten

Uhm! Så er det sommer!
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på jordbær i salaten

(4 pers.)

2 røde peberfrugter
1-2 hjertesalat
10 jordbær
200 g brie el. camembert

Dressing
½ dl jomfruolivenolie
2 spsk. mild balsamico
Salt og peber
Kørvel

Fremgangsmåde til jordbær-salat

Flæk peberfrugterne og fjern kernerne. Bag dem i ovnen ved 200° ca. 10 min, til de er let brankede. Køl dem lidt, træk skindet af og skær dem i strimler. Del salaten i blade. Skyl og nip jordbærrene og skær dem i skiver. Pisk dressingen sammen og smag den til med salt og peber. Vend peberfrugter, salat og jordbær med dressingen. Skær brien i skiver og anret dem med salaten.

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.