Opskrifter

Kraniebrud

Tirsdag, 29. oktober 2013af Redaktion
Til en rigtig halloween-fest hører naturligvis udskæring af græskar til lygtemænd, men også ”gyselig” mad. Den kan dog sagtens være både velsmagende og forholdsvis sund, uden at børnene synes, det er mindre sjovt.

Ingredienser til kraniebrud

(4 pers.)

2 courgetter
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 gul peberfrugt
2 spsk. tomatpuré
1 dl bouillon
2 dl kogte ris
2 spsk. revet parmesan
2 spsk. timian
Salt og peber


Fremgangsmåde

Skær hver courgette i fire stk. og udhul dem. Skær forsigtigt øjne og mund i den grønne skal og hak det udhulede courgettekød. Hak løg og hvidløg fint og svits det i olien. Hak peberfrugten fint og tilsæt den sammen med tomatpuréen og bouillon. Giv det et hurtigt opkog og tilsæt de kogte ris, parmesan og timian og smag til det med salt og peber. Fyld courgetterne (der bliver lidt fyld i overskud) og bag dem i ovnen i 15 min ved 200°. Rist det hakkede courgettekød med salt, peber og timian, vend det overskydende fyld i og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Græskarmarmelade med æbler og ingefær
Hokkaidosuppe


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)