Kraniebrud
Ingredienser til kraniebrud
(4 pers.)
2 courgetter
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 gul peberfrugt
2 spsk. tomatpuré
1 dl bouillon
2 dl kogte ris
2 spsk. revet parmesan
2 spsk. timian
Salt og peber
Fremgangsmåde
Skær hver courgette i fire stk. og udhul dem. Skær forsigtigt øjne og mund i den grønne skal og hak det udhulede courgettekød. Hak løg og hvidløg fint og svits det i olien. Hak peberfrugten fint og tilsæt den sammen med tomatpuréen og bouillon. Giv det et hurtigt opkog og tilsæt de kogte ris, parmesan og timian og smag til det med salt og peber. Fyld courgetterne (der bliver lidt fyld i overskud) og bag dem i ovnen i 15 min ved 200°. Rist det hakkede courgettekød med salt, peber og timian, vend det overskydende fyld i og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Græskarmarmelade med æbler og ingefær
Hokkaidosuppe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)