Krydderurteolie

God olie til salater og sandwiches
Af
af Redaktion

1 spsk. frisk timian
1 spsk. frisk oregano
2 spsk. basilikum
5 salvieblade
2 fed hvidløg
1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
2 dl koldpresset rapsolie

Hak timian, oregano og basilikum og kom dem i en flaske eller et glas med låg. Kom salvieblade, hvidløg i mindre stykker, salt og peber i en morter og knus det sammen til en pasta med lidt af olien. Hæld pastaen og resten af olien over de hakkede krydderurter og ryst godt. Lad olien trække i mindst et par timer før brug.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Brug evt. olien til disse retter...
Pastasalat med ærter
Sandwich med skinke og tomat-oliventapenade
Pastasalat med grønne bønner

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.