Lakselagkage
10 madpandekager
1 bæger flødeost naturel
200 g røget laks
100 g frisk babyspinat
1 avocado
3 tomater
200 g kogte tigerrejer
1 glas kaviar
1 citron
Smør pandekagerne med et tyndt lag flødeost og læg dem samme lagvis med laks, spinat, avocado og tomat i skiver. Smør "lagkagen" op med resten af flødeosten, halvér tigerrejerne og sæt den rundt i kanten. Pynt med kaviar og små skiver citron og server.
Madopskrift: Jelena Holst
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Jomfruhummer med brombær, svampe og kålpuré
Børnesushi
Fersk lun laks med æble-peberrodsvinaigrette
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)