Lakseroulade med æblecreme
Lakseroulade er en let og lækker ret, som selv folk der ikke kan lide fisk vil sætte tænderne i. Se hendes opskrift på lakseroulade med æblecreme her.
Ingredienser til lakseroulade
(Lakseroulade til 4 pers.)
300 g røget laks i skiver
1½ syrligt æble
2 dl cremefraiche 38%
2 spsk. klippet purløg
Lakseroulade - sådan gør du
Hak æblerne i fine, små tern og bland dem med cremefraiche og purløg.
Læg et stort stykke husholdningsfilm på bordet og læg lakseskiverne tæt, så de danner et rektangel.
Fordel fyldet på laksen og rul den fast sammen på den lange led så du får en lakseroulade.
Pak filmen fast omkring og læg rullen med din lakseroulade i køleskabet mindst 2 timer - gerne til næste dag.
Skær din lakseroulade i skiver og anret dem på lidt grøn salat med lidt frisk dild, kørvel eller bredbladet persille og en skive lime.
Server en lakseroulade, som vil få alles tænder til at løbe i vand!
Madopskrift: Jette Larsen
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter med laks her...
Røget laks med spinatsalat
Appelsinmarineret laks
Laks i rundkørsel
Sukkersaltet laks
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)