Opskrifter
Skøn og nem lakseroulade med æblecreme og purløg
Onsdag, 24. august 2011Opdateret 13. juniaf Jette Larsen
Denne opskrift på lakseroulade med æblecreme kommer fra vores læser Jette Larsen fra Nakskov. Denne lakseroulade er perfekt som forret til f.eks. nytår eller jul.

15 min
4 personer
Lakseroulade med æblecreme
300 g røget laks i skiver
1½ syrligt æble
2 dl cremefraiche 38%
2 spsk. klippet purløg
Fremgangsmåde
OBS: Lakserullen har godt af at være på køl i nogle timer, helst til næste dag, inden den skal skæres i skiver og serveres.
- Hak æblerne i fine, små tern og bland dem med cremefraiche og purløg.
- Læg et stort stykke husholdningsfilm på bordet og læg lakseskiverne tæt, så de danner et rektangel.
- Fordel fyldet på laksen og rul den fast sammen på den lange led, så du får en lakseroulade.
- Pak filmen fast omkring og læg rullen med din lakseroulade i køleskabet mindst 2 timer - gerne til næste dag.
- Skær din lakseroulade i skiver og anret dem på lidt grøn salat med lidt frisk dild, kørvel eller bredbladet persille og en skive lime.

Hovedretter
Cremet mascarponesauce med laks

Hovedretter
Laks med feta-spinat-pakker