Lammepostej
100 g røget bacon
1 lille løg
400 g hakket lammekød
1 fed presset hvidløg
1 hakket chili efter smag
2 kviste rosmarin
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 æg
75 g hvedemel
2½ dl fløde
Hak bacon og løg i kødhakker eller i blender og bland det med lammekødet. Tilsæt hvidløg, chili, finthakket rosmarin, salt og peber sammen med ægget. Bland fløde og mel i farsen skiftevis og rør godt igennem. Kom farsen i en smurt postejform og bank den et par gange mod bordpladen, så farsen pakkes godt i formen. Stil postejen i en bradepande med vand, så den nederste halvdel af formen er dækket, og stil bradepanden i ovnen. Bag postejen ved 150° i 60 min. og server den lun med brød og cornichoner.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SUPERFLOT BRØDBOKS
Brødboks i superflot 50-retrostil fra Ib Laursen der holder dit brød frisk og appetitteligt.
Klik her for at købe den fine boks i shoppen (link fjernet)...
Find flere opskrifter her...
Peberpostej med peber-tomatsalsa
Frokostpostej med marinerede gulerødder
Nøddepostej med grøntsager
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)