Opskrifter

Løgchutney

Mandag, 4. maj 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nem opskrift på lækker løgchutney af rødløg, snackpeber, æble, rosiner og chili - perfekt tilbehør til mange forskellige retter

Opskrift på løgchutney

400 g rødløg
2 snackpebre
1 æble
½ chili
1 spsk. olie
½ dl lys sirup
1¼ dl æbleeddike
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
80 g sukker
1 spsk. rosenpeber
50 g rosiner

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Sådan laver du løgchutney

Skær løgene i skiver, snackpebre og æble i tern og hak chilien.

Sautér løg, æble, snackpebre og chili i olien et par min., uden at de tager farve.

Tilsæt sirup, eddike, salt og paprika og lad det småsimre under låg i 15 min. Tag låget af og lad det simre i yderligere 10 min.

Tilsæt sukker, rosenpeber og rosiner. Lad det koge i 3-4 min. og kom chutneyen på skoldede glas og luk til.



Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.