Mager kyllingecreme med mild leversmag
(4-6 pers.)
1 pakke frosset kyllingelever, 300 g
Lys bouillon
1 fed hvidløg
1 skalotteløg
2 spsk. yoghurt 10%
1 tsk. provenceurter
Salt og peber
Hakket persille
Tø leveren op, dup den tør og lad den simre 6-7 min. i bouillon, som lige dækker. Tag gryden fra varmen og lad den trække 10 min. under låg. Tag leveren op og miks den blød og cremet med blenderstav sammen med pillet hvidløg, skalotteløg, yoghurt og provenceurter. Smag til med salt og peber. Brug cremen i en sandwich eller til forret med ristet rugbrød.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØDE KERAMISKE HJERTEFORME
De røde forme er ildfaste og kan bruges til bagning. De dekorative forme kan købes i Familie Journals Shop for 149 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lammepostej
Bruschetta med kyllingelever
Salat med kyllingelevertoast
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)