Pinsesalat med røget mørbrad og friske nektariner
Denne skønne salat er let og mættende, og den passer derfor perfekt til et frokostbord i pinsen! Salaten kan også nydes som en let forret.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen

15 min
4 personer
Pinsesalat
200 g røget mørbrad el. røget kalkun
4 nektariner (el. melon)
½ glas syltede løg
3-4 håndfulde blandet småbladet salat (el. rucola)
Lucernespirer
Dressing
1 spsk. limesaft
2 spsk. olivenolie
1 tsk. flydende honning
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær kødet i tynde skiver.
- Skær nektarinerne i tynde både.
- Hæld væden fra løgene.
- Skyl og tør salaten.
- Bland nu alle ingredienserne i en salatskål.
- Pisk dressingen sammen og hæld den over.
- Spis salaten til forret eller frokost med godt brød til.

Forretter & Tilbehør
Kold kartoffelsalat med agurk og radiser

Hovedretter