Pinsesalat med røget mørbrad og friske nektariner

Denne skønne salat er let og mættende, og den passer derfor perfekt til et frokostbord i pinsen! Salaten kan også nydes som en let forret.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Pinsesalat med røget mørbrad og nektariner
15 min
4 personer
Pinsesalat
200 g røget mørbrad el. røget kalkun
4 nektariner (el. melon)
½ glas syltede løg
3-4 håndfulde blandet småbladet salat (el. rucola)
Lucernespirer
Dressing
1 spsk. limesaft
2 spsk. olivenolie
1 tsk. flydende honning
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær kødet i tynde skiver.
  2. Skær nektarinerne i tynde både.
  3. Hæld væden fra løgene.
  4. Skyl og tør salaten.
  5. Bland nu alle ingredienserne i en salatskål.
  6. Pisk dressingen sammen og hæld den over.
  7. Spis salaten til forret eller frokost med godt brød til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.