Quesadillos med ratatouille

God forret med farverigt grøntsagsfyld
Af
af Redaktion

(4 pers.)

8 tortillas (hvedemelspandekager, kan købes i alle supermarkeder)
200 g revet ost
1 courgette (grøn)
1 aubergine
4 tomater
1 gul og 1 rød peberfrugt
1 hakket skalotteløg
3 fed hvidløg
½ bdt. bredbladet persille
Salt og peber
½ dl olivenolie

Tilbehør
Grøn salat med avocado


Skær aubergine, courgette, tomater og de to slags peberfrugt i små tern. Steg auberginen først med salt og peber, da den skal have længere stegetid end resten. Tag den af panden og steg courgette og de to slags peberfrugt. Tag af panden. Steg løg og hvidløg og bland med hakket tomat. Kom resten af de stegte grønsager i. Slut med at vende persille i og lad det lige falde sammen. Fordel ratatouillen på 4 tortillas, kom ost over og læg de andre fire tortillas over som låg. Pres dem sammen og steg dem på toaster eller grillpande med let pres, til osten smelter. Skæres i kvarte og serveres som let aftensmad, frokost eller natmad med en god salat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Bønnesalat med grillet rød peber
Nemme mexicanske empanadas
Bruschetta med tomat og Port Salut

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.