Råstegt tun med avocado

Disse hapsere med tun smager skønt, og vil uden tvivl hurtigt forsvinde fra tallerkenerne
Af
af Redaktion

Ingredienser til råstegt tun med avocado

(20 stk.)

5 tyndtskårne skiver rugbrød
3 avocado
½ usprøjtet citron
1 cm ingefær
Salt og peber
2-3 tunbøffer (1½ cm tykke)
1 spsk. olie (evt. sesamolie)
1 spsk. soja
5 kviste koriander til pynt

Fremgangsmåde
Skær rugbrødet i kvarte trekanter. Rist dem i ovnen ved 200° i 5 min. Mos avocadoerne med citronsaft og evt. lidt citronskal, salt og peber. Smør avocadomosen på de ristede brødskiver. Skær tunbøfferne i 20 stk. Drys med salt og peber og gnid revet, frisk ingefær på dem. Steg dem i olie ved høj varme i 1 min. på hver side. Vend dem i soja og læg dem oven på avocadomosen. Pynt med et par korianderblade.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Saltet torsk med oliven (appetizer)
Kartoffelhapser

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Appetitvækkere - til hygge og forkælelse

21 opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.